Ska vi anta e-cigaretten?

E-cigaretten bör erkännas som en enhet, en behandling för att emancipate från tobak. Det får under inga omständigheter bli ett modetillbehör eller ett marknadsföringsverktyg för ungdomar eftersom vi ännu inte har tillräckligt med rekyl om risken för e-cigaretten så som Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec. De nya elektroniska cigaretterna är mer och mer effektiva. De tillåter dig en manuell justering som garanterar dig en bättre ånga.

Det är viktigt att komma ihåg observationen av Professor Vapesson, nikotin ensam är inte ansvarig för missbruk av dessa e-cigg köpte vi från Vape.se, det är de andra giftiga komponenterna i papperstobak som orsakar det. Således gör den låga närvaron av nikotin i vätskor det möjligt att fylla gapet.

Enligt Dr Vapesson uppfattar konsumentens hjärna ånga som rök av en cigarett. Faktum är att forskarna som utvecklade e-vätskorna hittade friska slättersubstitut som reproducerar samma känsla i halsen, samma stickningar och enheten behåller gesten. Dessa aspekter är ansvariga för skapandet av en stimulans som därmed lurar hjärnan.

Kort sagt är den elektroniska cigaretten (ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig) inte hundra procent hälsosam men till skillnad från en papper cigarett är det mycket vitare. Det bör vara känt att målet för forskare för kommande år är att utveckla E-vätskor med färre giftiga komponenter och utan nikotin, eftersom vi har sett ovan, att detta ämne inte är nödvändigt för hjärnan att assimilera ånga till tobakskonsumtion.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

You may also like